Aiayu Coat Fall

Aiayu Coat Fall

Super kompakt 100% økologisk bomuld. Bomulden er GOTS-certificeret, sourcet og bearbejdet lokalt i Indien på en SA-8000-certificeret fabrik.

Colour charcoal
Overgangsjakke til efteråret i økologisk bomuld poplin og foret halvt med fløjl indenvendig. COAT har et oversize fit med dropped shoulders og ekstra længde, som giver den et feminint og rafineret look. Løbegang med bindebånd i taljen, som giver en feminin og elegant silhuet. Deltajerig style med flotte deltajer så som gemt stolpelukning med knapper af horn, fløjl detaljer på kraven samt store forlommer og lang slids bagpå. Den perfekte overgangsjakke som vil tilføje ekstra elegance til din garderobe.
Tøjvask er en stor miljøbelastning, og det er langtfra nødvendigt at vaske ofte. I de fleste tilfælde kan luftning af et produkt været nok til at opnå en frisk duft og følelse.
PASFORM:
COAT er designet til at have et generøst og oversize fit med masser af vidde i kroppen og ekstra længde. Vi anbefaler, at du tager en størrelse mindre, hvis du foretrækker mindre volumen.Ved maskinvask anbefaler vi 30-40 grader og brug af miljøvenligt vaskemiddel. Undgå tørretumbling og blegemidler. Husk, at vask ved lave temperature sparer mange ressourcer.

DKK 2.795,-DKK 1.995,-


Spørg om varen Tip en ven
Aiayu - Aiayu Coat Fall

  • Aiayu - Aiayu Coat Fall
  • Aiayu - Aiayu Coat Fall
  • Aiayu - Aiayu Coat Fall
  • Aiayu - Aiayu Coat Fall

Andre købte også...