Aiayu Pyjamas Seersuker Pyjamas

Aiayu Pyjamas Seersuker
farve :Tan sart fin Rosa
Super compact 100% organic cotton, GOTS-certified, locally sourced & refined in India in SA-8000 socially compliant factory.

Aiayu signatur pyjamas i ny bæk og bølge-kvalitet. Et tyndt, bølget stof i 100% organic cotton med en jævn vævet struktur, som giver pyjamasen et let rynket, men luksuriøst look. Seersucker Pyjamas er et todelt sæt med en let og løs skjorte og matchende bukser. Skjorten har en flatterende v-hals og knaplukning foran. Bukserne er lettere stumpede med dekorative slidser ved sømmen. Og har elastiks talje med bindebånd. Udvendige sømme og buede kanter afslutter pyjamasen. En minimalistisk silhuet i en perfekt kombination af afslappet og behagelig - brug også dele seperat om sommeren - som sommerbukser- og som skjorte , til jeans el nederdel-

Dette produkt er en del af AIAYU DOMUS ? vores udvalg af objekter til alle de stemninger og øjeblikke, der skaber et hjem. Missionen er at fremstille færre, men bedre produkter i elegant design, lavet på bæredygtig vis, og som passer til alle livets aspekter. Et stykke luksus til dit personlige rum.

DKK 1.395,-


Spørg om varen Tip en ven
Aiayu - Aiayu Pyjamas Seersuker Pyjamas

  • Aiayu - Aiayu Pyjamas Seersuker Pyjamas
  • Aiayu - Aiayu Pyjamas Seersuker Pyjamas