Gratis fragt i Danmark fra 750,-
  • Aiayu - Aiayu Brooke
  • Aiayu - Aiayu Brooke
  • Aiayu - Aiayu Brooke
  • Aiayu - Aiayu Brooke
  • Aiayu - Aiayu Brooke
  • Aiayu - Aiayu Brooke

Aiayu Brooke

Aiayu

På lager
Aiayu Brooke
Farve: Mix Brown
Brooke er en blød og fluffy sweater lavet i en unik blanding af lama- og højlandsfåreuld.
Den har et synligt meleret væv og diskrete detaljer i strikkemønsteret.
Sweateren har en klassisk pasform med bådhals, sænkede skuldre og ribkanter. · Bådhals · Klassisk pasform · Håndvask

70% finolama, 20% højlandsfår, 10% polyamid , produceret i Bolivia.
Historien om vores blanding af lama- og højlandsuld er også historien om venskab. Som loyale partnere i det barske, bolivianske bjergklima, følges lamaerne og højlandsfårene og græsser sammen på de svært fremkommelige højlandsplateauer.
Begge dyr bærer en uld, der er udviklet specielt til at kunne modstå det skiftende klima. Tilføjelsen af uld fra højlandsfårene giver en behagelig lethed, samt en blød, off-white nuance, som findes naturligt på fåret.

Tøjvask er en stor miljøbelastning, og det er langtfra nødvendigt at vaske ofte. Lama- og fåreuld er overvejende selvrensende, og kræver langt mindre vedligeholdelse end andre materialer. I de fleste tilfælde er luftning af et uldprodukt nok til at opnå en frisk duft og følelse. Har du alligevel brug for at vaske dit uldprodukt, anbefaler vi håndvask ved 30 grader med et uldvaskemiddel af høj kvalitet. Læg produktet i blød i vand i 10-15 minutter. Skyl i 30 grader lunkent vand. Undgå at vride produktet, og sørg for det ligger fladt, når det skal tørre. Har du en vaskemaskine med skåneprogram, er det muligt at vaske dit Aiayu-produkt i maskinen. Dette er dog på eget ansvar, da Aiayu ikke kan garantere for de individuelle vaskeprogrammer på forskellige vaskemaskiner.
DKK 2.395,-