Gratis fragt i Danmark fra 750,-
  • Aiayu - Aiayu Joana
  • Aiayu - Aiayu Joana
  • Aiayu - Aiayu Joana
  • Aiayu - Aiayu Joana
  • Aiayu - Aiayu Joana
  • Aiayu - Aiayu Joana
  • Aiayu - Aiayu Joana
  • Aiayu - Aiayu Joana

Aiayu Joana

Aiayu

På lager
Aiayu Joana.
Farve:
Pure Natural
Joana er en håndstrikket, chunky cardigan lavet af vores unikke og holdbare kvalitet - en naturlig blanding af den bolivianske lama og det skotske højlandsfår.

Joana er en kort cardigan med bindefront og delikate og feminine detaljer såsom pomponer, hulmønstre, flettede bladmønstre og en bølget kantlinje. Det tager fire fulde arbejdsdage at strikke Joana-cardiganen. · Håndstrikket · Chuncky, men let · 50% finolama, 50% højlandsfår · Håndvask

50% finollama, 50% højlands-får. Historien om vores blanding af lama- og højlandsuld er også historien om venskab. Som loyale venner og partnere i det barske, bolivianske bjergklima, følges lamaerne og højlandsfårene rundt om dagen, og græsser sammen på de svært fremkommelige højlandsplateauer.
Begge dyr bærer en pels, der er udviklet specielt til at kunne modstå det skiftende klima, og de komplementerer derfor hinanden på smukkeste vis. Tilføjelsen af uld fra højlandsfårene giver en behagelig lethed, samt en blød, off-white nuance, som findes naturligt på fåret.

Tøjvask er en stor miljøbelastning, og det er langtfra nødvendigt at vaske ofte. Lama- og fåreuld er overvejende selvrensende, og kræver langt mindre vedligeholdelse end andre materialer. I de fleste tilfælde er luftning af et uldprodukt nok til at opnå en frisk duft og følelse. Har du alligevel brug for at vaske dit uldprodukt, anbefaler vi håndvask ved 30 grader med et uldvaskemiddel af høj kvalitet. Læg produktet i blød i vand i 10-15 minutter. Skyl i 30 grader lunkent vand. Undgå at vride produktet, og sørg for det ligger fladt, når det skal tørre. Har du en vaskemaskine med skåneprogram, er det muligt at vaske dit Aiayu-produkt i maskinen. Dette er dog på eget ansvar, da Aiayu ikke kan garantere for de individuelle vaskeprogrammer på forskellige vaskemaskiner.


DKK 3.495,-