Gratis fragt i Danmark fra 750,-

Skall Studio

Skall StudioDet danske modebrand Skall Studio blev etableret tilbage i 2014 af søstrene Julie og Marie Skall. De har skabt et designunivers med elegante og feminine styles, og de går aldrig på kompromis med kvaliteten af deres produkter eller de materialer, de benytter i produktionen. Formålet er at levere design, der kan følge dig sæson efter sæson, og som derfor både er tidløse og holdbare.Visionen bag det danske brand Skall Studio


Skall Studio har formået at indtage en særlig plads i tøjbranchen, siden brandet blev grundlagt tilbage i 2014. Med deres stærke rødder i den nordjyske kystkultur har de skabt et brand, der ikke bare bærer deres familienavn med stolthed, men også en dyb forståelse og respekt for de ressourcer, de anvender. De to grundlæggere – Julie og Marie Skall – har fra dag ét haft en klar vision om at skabe tøj, der ikke alene er smukt at se på og behageligt bære, men som også produceres med stor omhu.

Skall Studio har derudover formået at skabe et designunivers, hvor elegance møder feminin stil, uden at de nogensinde går på kompromis med kvaliteten – også selvom de siger nej til brugen af pels, skind og læder. I stedet benytter de økologisk bomuld, hør, uld, merinould, genanvendt cashmere og flere andre genanvendte materialer. Derudover benytter de også deres egen Skall Denim, der produceres i 100 % økologisk og GOTS-certificeret bomuld. Flere af deres design har desuden også knapper fremstillet af nøddeskaller, hvilket giver knapperne det helt unikke udtryk, man kender fra Skall Studio.

Tidløse styles til alle kvalitetsbevidste kvinder


Design fra Skall Studio er skabt til at kunne bæres i årevis. Det gælder, uanset om der er tale om et sæt komfortable bukser, feminint strik eller en af de mange smukke kjoler, du finder i vores sortiment. Alle deres produkter udarbejdes nemlig i den absolut fineste kvalitet. Hos Svane Samsø forhandler vi et udvalg af de bedste design fra Skall Studios kollektioner, og vores sortiment bærer tydeligt præg af, at alle deres produkter lever op til høje kvalitetsstandarder.

Dette stiller naturligvis særlige krav til deres design, der ikke blot skal kunne følge med de skiftende tendenser, men også dyrke en tidløshed, der gør, at de kan følge dig sæson efter sæson. Skall Studios produkter henvender sig dermed til dig, der er på udkig efter mere moderigtige design. At vælge tøj fra Skall Studio viser ikke kun, at du tilføjer noget unikt og smukt til din garderobe, det viser også, at du værdsætter godt håndværk, kvalitet og gennemtænkte design.

Komfort og æstetik mødes i design fra Skall Studio


Skall Studio åbner døren til en verden, hvor mode er mere end blot tøj. De har skabt et univers, der tilbyder både elegante og feminine styles, hvor der aldrig indgås kompromis med kvalitet, og hvor alt fra design til materialevalg fortæller en historie om den omhu, der ligger bag produkterne. Hver ny kollektion giver dig mulighed for at dykke ned i en verden af tøj, der ikke bare tager sig smukt ud, men som også får dig til at føle dig godt tilpas.

Alle deres produkter skabes med omhu, men det betyder ikke, at de går på kompromis med komfort og æstetik. De benytter udelukkende materialer, der føles behagelige mod huden, og de designer tøj til kvinder i alle størrelser og former. Hos Svane Samsø forhandler vi både basic-produkter, og vi tilbyder også mere kreativ design til alle årstider. Skall Studio tilbyder i tillæg til udvalget af tøj også en række tilbehør, som du kan benytte både til hverdag og ved særlige lejligheder, og alle deres produkter kan styles, så de passer til lige netop din stil.