Gratis fragt i Danmark fra 750,-
  • Aiayu - Aiayu Saga Dot
  • Aiayu - Aiayu Saga Dot
  • Aiayu - Aiayu Saga Dot
  • Aiayu - Aiayu Saga Dot

Aiayu Saga Dot

Aiayu

På lager
Aiayu Saga Dot
Farve: Pure Ecru
Saga Dot er en crewneck sweater med feminine hulmønsterdetaljer.
Fremstillet i vores varme og holdbare Sartuul-uld, velegnet til hverdagsbrug. Saga har en herreinspireret pasform med elegant volumen uden at være oversized. Sweateren er afsluttet med ribkanter.
100% Sartuul-uld: en sjælden race af nomadiske får, som lever på de mongolske stepper.
Ulden sources fra 'Green Gold'-projektet – et schweizisk udviklingsprogram, som organiserer kooperativer af nomadiske hyrder fra de mongolske stepper. Projektet hjælper hyrderne med at bevare deres traditionelle livsstil ved at fremme produktionen af fibre, der er forankret i mongolske håndværkstraditioner – fx Sartuul og yak-uld.

Tøjvask er en stor miljøbelastning, og det er langtfra nødvendigt at vaske ofte. Sartuul-uld er selvrensende, og kræver langt mindre vedligeholdelse end andre materialer. I de fleste tilfælde er luftning af et uldprodukt nok til at opnå en frisk duft og følelse. Har du alligevel brug for at vaske dit uldprodukt, anbefaler vi håndvask ved 30 grader med et uldvaskemiddel af høj kvalitet. Læg produktet i blød i vand i 10-15 minutter. Skyl i 30 grader lunkent vand. Undgå at vride produktet, og sørg for det ligger fladt, når det skal tørre. Har du en vaskemaskine med skåneprogram, er det muligt at vaske dit Aiayu-produkt i maskinen. Dette er dog på eget ansvar, da Aiayu ikke kan garantere for de individuelle vaskeprogrammer på forskellige vaskemaskiner.
DKK 2.095,-

Relaterede produkter